dijous, 7 de febrer del 2013

VisitSitges.com el nou portal d'informació de Sitges!



www.visitsitges.com és un gran portal a on tot Sitges hi té cabuda. Una pàgina web dedicada a mostrar, promocionar i promoure la Vila de Sitges com a destí de referència del turisme de qualitat arreu del món. S’estructura en cinc grans àrees: Informació General sobre Sitges, Oci, Turisme i Cultura, Viure a Sitges i un últim apartat dedicat a les notícies i l’actualitat  de Sitges.  

Inclou absolutament tots els continguts i informacions relatives a Sitges que a dia d'avui es trobaven disperses en la xarxa, entre pàgines web municipals i oficials, iniciatives privades dedicades a la promoció del turisme mitjançant guies d'establiments  o bé sites propis d'alguns dels establiments de Sitges com Hotels o Restaurants.

A banda d'aquestes grans àrees, el site compta amb zones d'interès com un apartat per a la compravenda de segona mà i ofertes i promocions dels comerços de Sitges.


I com no podia ser d'una altra manera, l'Espai Jove també tenim un lloc reservat a www.visitsitges.com dintre de l'apartat: Viure a Sitges.

Entreu al seu Facebook i feu m'agrada per estar informats de tot el que passa a Sitges! També els podeu afegir a twitter amb el nom: @VisitSitges



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada